СРОЧНО! Письменные переводчики EN-UK НАБОР АКТУАЛЕН!

Re: СРОЧНО! Письменные переводчики EN-UK НАБОР АКТУАЛЕН!

Сообщение Eliz » Ср сен 17, 2014 11:18 am

Доброго времени суток! Готова преступить к предложенной Вами работе. Пользуюсь Традос. Качество и скорость выполнение работы - высокие. Мой E-mail: alyra@i.ua
Eliz

Сообщение Таня Зіньківська » Вс окт 26, 2014 3:11 pm

Доброго дня, сподіваюсь пропозиція ще актуальна, оскльки дуже хотілося б попрацювати з вами. Маю диплом (магстр) та досвід (4р.) перекладача з англійської, рідна мова - українська. Працюю з програмою Deja Vu, Multitran...Працюю з наступними тематиками: Менеджмент (управління людськими ресурсами), сільське господарство (рослинництво), юридичні документи, персональні документи, соціально-побутові теми і т. п..
Сподіваюсь на співпрацю.
З повагою, Тетяна.
tanya.zinkivska@gmail.com
Таня Зіньківська

Сообщение Юлия Коваль » Ср окт 29, 2014 12:02 pm

Доброго дня! Вільно володію українською мовою. Приблизно рік займаюсь перекладом з англійської та перської мов на українську та російську.
Юлия Коваль

Сообщение Петровай » Чт ноя 20, 2014 1:18 pm

Добрий день! Я - фізик, маю великий досвід роботи з англійськими науковими статтями. Готовий працювати.

petro.vay@ukr.net

З повагою, Петро
Петровай

Сообщение nataly1109 » Вт дек 16, 2014 2:46 pm

Добрый день!
Если вакансия еще актуальна, готова к сотрудничеству.
Мой эл адрес nataly1109@mail.ru
Дипломированный переводчик, опыт работы - более 3 лет.
С ув., Наталья
nataly1109

Сообщение leprechaun » Ср дек 17, 2014 10:35 pm

Добрый вечер! Заинтересовало Ваше предложение.
Я являюсь носителем украинского языка, работаю в основном с ABBYY Lingvo x5, WordfastPro, делаю переводы в области медицины, технические и общей тематики. По вопросу расценок прошу связаться со мной через e-mail: polinachupryna@gmail.com
Благодарю!
leprechaun

Сообщение leprechaun » Ср дек 17, 2014 11:22 pm

Добрый вечер! Я являюсь студенткой 4 курса факультета иностранных языков, а кроме того 3 года ила в англоязычной стране, что дало очень неплохой уровень знаний английского языка. Очень заинтересовало Ваше предложение о сотрудничестве! Являюсь носителем украинского языка, работаю в основном с ABBYY Lingvo x5 и WordfastPro. Цена перевода договорная и зависит от сложности. Есть опыт в области медицины, технический перевод и перевод общей тематики. Свяжитесь со мной, буду рада сотрудничать: polinachupryna@gmail.com
leprechaun

Сообщение alchimic007 » Пт дек 19, 2014 6:49 pm

Доброго дня. Дуже зацікавила тема. Маю вищу біологічну освіту (НаУКМА диплом бакалавра за напрямком "Біологія", і диплом магістра за напрямком "Лабораторна діагностика". Вільно володію українською та російською. Рівень англійської - upper-intermediate. Виконую переклади на медичну і біологічну тематики, а також переклади загально-лексичного спрямування. Працюю з CAT інструментами (Matecat). Якщо зацікавлені мій email: prilutskiy.maxim@gmail.com

Максим
alchimic007

Сообщение Homjachok1 » Чт янв 22, 2015 2:27 pm

Добрий день. Зацікавила Ваша пропозиція. За освітою - перекладач. Маю досвід перекладу на політичну, економічну та загальну тематику. Можливий переклад ІТ літератури. Працюю в основному з ABBYY Lingvo x5 та Lingvaleo. Адреса izagurskaya@gmail.com
Homjachok1

Сообщение AndreasZwiebel » Пт янв 23, 2015 2:07 pm

Доброго времени суток!
если вакансия актуальна - готов попробовать. являюсь носителем украинского языка.
e-mail: andy-92@ukr.net
AndreasZwiebel

Пред.След.

Вернуться в Предлагаю работу