Доработка интернет магазина OsCommerce

Доработка интернет магазина OsCommerce

Сообщение ecolub » Ср июл 14, 2010 1:11 pm

Добрый день.
Если не в том разделе, извините. Раздела разработка сайтов не было, а я не особо разбираюсь, какой именно специалист нужен :)

Магазин уже работает www.ecolub.com.ua

Надо подправить некоторые пункты.
Жду предложений с вашими условиями по цене и времени на info@ecolub.com.ua
Спасибо.
ecolub

Re: Доработка интернет магазина OsCommerce

Сообщение ecolub » Ср июл 14, 2010 1:14 pm

Описание объема работы на украинском:

1. Безкоштовна доставка 200 грн. В установках все змінила, а воно все рівно 150 грн прораховує для безкоштовної доставки в замовленнях при оформленні замовлення адміністратором. При оформленні клієнтом – все нормально..
2. Зробіть, будь ласка, колонку ціни ширшою в таблиці, щоб грн було нарівні з ціною і виділити жирним.
3. Назви товару виділити жирним і темно зеленим, а то я вручну кожен товар виділяю, а потім воно мені вибиває помилки, я думаю якраз через це. Давайте спробуємо спочатку це виправити.
4. Зробіть, будь ласка, нижню траву зовсім маленькою. Можна так? А то вона така висока на півсторінки, і описання важко читати.Я б хотіла, щоб вона була 1-2 см.
5. Незабаром буде - товар не показується у відповідній таблиці категорії, але лише внизу на головній сторінці. Чи можна, щоб відображалось і в таблиці, а то взагалі не бачу сенсу в цьому розділі.
6. Змініть, будь ласка, надпис Доставка на Оплата і доставка.
7. При відкритті товару виробник показується внизу справа. Клієнти скаржаться, що не видно зовсім. Можна його підтягнути вверх справа, щоб при відкритті товару відразу було видно?
8. Чи є можливість для декількох різних фото одного товару?
9. Чи можна в таблиці вказати одиниці ваги? наприклад грамм, мл, літр.
10. Я хочу трохи відредагувати першу сторінку. Зможете розмістити там фото?
ecolub

Re: Доработка интернет магазина OsCommerce

Сообщение ecolub » Ср июл 14, 2010 1:19 pm

11.Чи можна збільшити розмір фотографії, яка показується справа зверху при відкритті виробника, категорії, сторінки інформаційної?
12. Чи можна додати поле коментар до даних клієнта для внутрішнього користування, щоб просто записувати якісь дані про клієнта?
13. В лист повідомлення про замовлення включити телефон клієнта.
14. Як редагувати відгуки в опитуваннях? я дозволила відгуки, а потім не знала як їх відредагувати, то просто заборонила відгуки :).
15. В адмін частині при перегляді інформації про клієнта в загальному списку, справа інформація про нього світиться. Замість країни змінити на місто, можна?
16. Гостьову книгу перемістіть, будь ласка, в верхнє меню. ЇЇ там ніхто не бачить.
17. При створенні замовлення в адмінці - додаю товар - проблему вибиває. Я підозрюю, це через те, як я по-китайськи забиваю назви.
18. Коли створюю сама замовлення і натискую відправити емейл - приходить не емейл, страшко. наполовину обрубане замовлення, і не таке, як клієнт сам створює.
Я вам ще перешлю нормальне та таке куце повідомлення, щоб було видно, що я маю на увазі.
19. Головною сторінкою зробити каталог, і створити закладку «Про Еколюб».
20. При відкритті виробника внизу показується каталог. Каталог прибрати, хай лише показується таблиця з товарами цього виробника.
21. При відкритті виробника не видно його сайту.
22.Реєстрацію виділити жирним шрифтом.
23. Створити дві зони доставки – буде різна вартість доставки та різна безкоштовна доставка.
24. При відправленні повідомлення з сайту – листи не приходять.
25. При відкритті категорії, щоб в таблиці відображались варіанти ваги і вартості, щоб клікнути і замовити відразу. Як тут http://www.zootovary.com/titbitc-22_237_599.html. Мені треба, щоб можна було вибрати потрібну вагу прямо в таблиці і натиснути кнопку Купити, і відразу товар додається в корзину, не треба заходити в сам товар і вибирати потрібну вагу. + в таблиці буде відображено вартість, а зараз нулі стоять.
26. Зробити більші відступи від текстів до докових колонок, а то все зливається.
ecolub

Вернуться в Предлагаю работу