адвокат аутсо́рсинг

адвокат аутсо́рсинг

Сообщение Вячеслав Соколов » Чт июн 02, 2011 3:39 pm

Я адвокат, що займається приватною практикою. Маю Свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю № 3468, видане Київською міською кваліфікаційно-дисциплінарною комісією адвокатури, згідно рішення від 25.09.2008 р. № 22-53-23, та Свідоцтво про реєстрацію суб’єкта підприємницької діяльності № 2 065 017 0000 008576, і є платником єдиного податку, історією з 2003 року.
Пропоную перебрати на себе частину Ваших проблем, особливо коли Ви вважаєте, що ці проблеми заважають Вам займатися прямою Вашою діяльністю. Для цього Вам не потрібно наймати постійного співробітника, немає необхідності утримувати окреме робоче місце та забезпечувати його окремими комунікаціями (хоча, я не заперечую якщо є можливість для роботи на Вашій території – але це хоч і зручніше, однак не принципово).
Наші взаємовідносини можуть бути врегульовані так, як це максимально задовольнить обидві Сторони. А у разі необхідності або особливої складності роботи я можу, за погодженням з Вами, сам залучати для співробітництва необхідних фахівців. Проте, Вам вирішувати.

Щодо вартості моєї роботи. Те що далі – є орієнтовним, кінцева сума розрахунків складається у залежності від складності та ресурсоємності. Адвокатський гонорар (не враховуючи поточні витрати) може складатися наступним чином:
Вартість послуг:
Пакет «Мінімальний»
Включено до 20 годин роботи, до яких можуть входити:
- складання договорів до середньої складності, внутрішніх документів підприємства, аналіз договорів контрагентів до 10 документів;
- консультування, усне або письмове по всім виникаючим питанням діяльності підприємства – до 10 звернень на місяць,
- участь у судовому засіданні на стороні Клієнта не більше 1 процесу на місяць,
- участь у переговорах Клієнта на стороні Клієнта не більше 1 разу на місяць.
Додатково – за прайсом. 4 000 грн. на місяць.
Пакет «Максимальний»
Включено до 60 годин роботи, до яких можуть входити:
- складання й підготовка письмових документів, договорів, аналіз договорів контрагентів, складання письмових правових висновків, внутрішніх документів, заяв, претензій, відповідей на претензії, позовних заяв до 20 документів;
- консультування, усне з питань цивільного, господарського, адміністративного, трудового, податкового права – необмежено, письмове – до 20 звернень на місяць;
- участь у судовому засіданні на стороні Клієнта не більше 5 процесів на місяць,
- участь у переговорах Клієнта на стороні Клієнта не більше 10 разів на місяць.
Додатково – за прайсом. 10 000 грн. на місяць.
Погодинна оплата праці 600 – 1 500 грн. у залежності від складності роботи
Далі - за прайсом, який надішлю на адресу у разі закікавленості.

Наші з Вами відносини будуть визначені відповідним договором, оплата може відбуватися за домовленістю Сторін, а свідоцтво адвоката часом надає більші переваги при здійсненні представництва Ваших інтересів.
Вячеслав Соколов

Вернуться в Ищу работу