Бухгалтерські послуги для ТОВ, ПП, СПД, ФОП.

Бухгалтерські послуги для ТОВ, ПП, СПД, ФОП.

Сообщение VeraAccountant » Пн апр 08, 2013 10:59 pm

Ведення обліку, складання і подання звітності – трудоємкий процес, і витрачати Ваш дорогоцінний час на рутину – нераціонально.
Я надаю весь спектр послуг в сфері бухгалтерського обслуговування та податкового консультування для СПД, ТОВ, ПП, ФОП (єдиний податок, загальна система).
Я працюю для того, щоб Ваш бізнес процвітав.

Що я пропоную:
• консультації з бухгалтерського і податкового обліку
• експерс-експертиза правильності ведення обліку
• перевірка правильності складання первинної документації
• облік запасів, основних засобів, товарів, заробітної плати
• ведення кадрового обліку
• підготовка до здачі всіх звітів
• подання звітності до пенсійного фонду, податкової інспекції, в органи статистики та соціального страхування через ЕЦП.

Чому це вигідно для Вас:
1. Економія Ваших коштів на організації робочого місця штатного бухгалтера, оновленні програмного забезпечення, постійному навчанні персоналу та інших затратах.
2. Мінімізація ризиків, пов'язаних з людським фактором (лікарняні, декрети, звільнення бухгалтерського персоналу).
3. Подання звітності та виконання зобов’язань перед бюджетом в строк. За час моєї роботи жоден клієнт не отримав штрафів за несвоєчасність подання звітів.
4. Гнучка цінова політика, оплата в залежності від об’єму робіт.
5. Я відповідаю за свою роботу, гарантую якість та конфіденційність інформації.

Про мене: Освіта – вища економічна, «Облік і аудит».
Досвід роботи: 2 роки (консультант з питань бухгалтерського та податкового обліку СПД, бухгалтер промислової групи компаній).
Впевнено володію всіма необхідними бухгалтерськими програмами, маю досвід проходження податкової перевірки. Ввійшла в топ-12 кращих податкових спеціалістів України (2012, міжнародна компанія Ernst&Young).

Особистісні якості: професіоналізм та результативність, персональний підхід, націленість на довготривале співробітництво, надійність, вміння домовлятись із контролюючими органами.

Якісні бухгалтерські послуги за помірну плату.
Перша консультація – безкоштовна. Телефонуйте зараз!

Тел.: (093) 993-43-32; (098) 997-49-52
VeraAccountant

Вернуться в Ищу работу